Even voorstellen! | Hilde Verouden

Door Hilde Verouden op vrijdag 11 november 2016
Textual Branding

Alweer een tijdje geleden, kwam ik per toeval een oproep tegen van Lonneke op Facebook, waarin zij op zoek was naar een opvolger voor haar werk bij Getting Social. Hier hoefde ik niet lang over na te denken, de werkzaamheden spraken mij meteen erg aan! Verder leek het mij een leuke manier op naast mijn studie alvast aan de weg te timmeren in de wereld van de online communicatie.

 

Een aantal weken geleden heeft Richard mij kennis laten maken met Getting Social en vanaf vandaag zal ik officieel deel uitmaken van het team. Ik zal mij bezig gaan houden met textual branding voor zowel Getting Social als Infinitee (info volgt later!) en de herpositionering van de twee. De komende tijd zal je dus regelmatig van mij horen!

 

Wie ben ik?

Ik ben Hilde (22), een enthousiaste studente Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg en tevens vanaf vandaag blogster bij Getting Social. Doordat ik twee maal voor een langere periode in het buitenland heb verbleven (een semester aan een universiteit in Milaan en een stage in Singapore), ben ik erg geïnteresseerd geraakt in culturen en de verschillen daartussen. Verder heb ik me vanaf de middelbare school altijd al graag bezig gehouden met communicatie: nieuwe talen leren, stukjes schrijven en het ontdekken van nieuwe sociale media platformen.

 

Mijn passie voor communicatie sluit goed aan bij de specialisatie Bedrijfscommunicatie en Digitale Media die ik gaandeweg heb gekozen op de Universiteit van Tilburg. Werken bij Getting Social past ook goed binnen dit plaatje en het is voor mij de uitgelezen kans om kennis en ervaring op te doen op het gebied van tekstuele communicatie.

 

Hopelijk heb je na deze korte introductie een beter beeld gekregen van wie ik ben, wat ik ga doen voor Getting Social en waarmee ik je eventueel verder kan helpen de komende tijd!

 

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!