Van flexibele vergaderplek bij Seats2Meet naar een riant 250m2 kantoor op Strijp-S

Door Hilde Verouden op donderdag 09 februari 2017
Textual Branding

Met ingang van 2017 heeft Getting Social een mijlpunt bereikt, namelijk ons 5-jarig bestaan! Tijd voor een terugblik op de ontwikkelingen bij Getting Social en een inkijk in - wat velen van jullie waarschijnlijk nog niet eerder hebben gezien - ons royale kantoor in de Apparatenfabriek op Strijp-S.

Begin 2011, toen Getting Social als VOF nog in de kinderschoenen stond, vond zakelijk overleg voornamelijk online plaats en af en toe bij Seats2Meet; een ontmoetingsplaats met innovatieve vergaderruimtes en werkplekken op Strijp-S. Door de toenemende behoefte aan een fysiek kantoor werd besloten een klein kantoortje (16m2) te huren op de zevende verdieping van de Apparatenfabriek (Torenallee). Het 1-jarig bestaan van Getting Social en het toenemend succes waren redenen genoeg om de VOF om te zetten in een B.V. in 2012.

Met de komst van de B.V. verliep alles spoedig en een half jaar naar dato vond dan ook de verhuizing plaats van het kleine kantoortje in de Apparatenfabriek naar een royaler kantoor in het Klokgebouw. Het team werd verder uitgebreid, wat ervoor zorgde dat klanten een volledig pakket aangeboden kon worden. Getting Social werd vanaf dat moment geprofileerd als een full service internetbureau, gespecialiseerd in social media en communities.

Iets meer dan een jaar geleden, op 1 januari 2016, ging Getting Social na bijna 4 jaar terug naar waar het allemaal begon: de Apparatenfabriek. Nu op de derde verdieping én een maatje groter.  Ondanks dat medewerkers van Getting Social vaak thuis werken of bij klanten zijn, was dit ruime kantoor toch erg welkom. Met de verhuizing naar het nieuwe kantoor was de nieuwe website van Getting Social ook een feit. Deze nieuwe website had als doel om direct duidelijk te maken aan klanten wat Getting Social voor hen kan betekenen en welke producten daarbij horen.

Natuurlijk is het succes van Getting Social niet alleen te danken aan onze medewerkers, maar vooral aan onze klanten. De afgelopen jaren hebben we een groot aantal projecten mogen uitvoeren en heeft Getting Social veel nieuwe klanten mogen omarmen. Getting Social is hier erg dankbaar voor en is trots op haar klanten!  

 


Een kijkje in ons kantoor in de Apparatenfabriek op Strijp-S
 

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!