Lancering website No School.

Door Richard Heesen op dinsdag 06 december 2016
Eigenaar, online strateeg

Getting Social, Sint Lucas en Cibap lanceren de website No School!

De afgelopen weken heeft Getting Social samen met Lucas en Cibap hard gewerkt aan het bouwen van de website. Op 29 november 2016 vond in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam de officiële kick-off van No School plaats en mocht ik (Richard) de website officieel lanceren. Getting Social is trots op de samenwerking en staan achter de filosofie van dit nieuwe initiatief. No School staat nu nog in de kinderschoenen en zal zich de komende tijd richten op community building. Getting Social mag gedurende dit proces betrokken blijven om de website verder uit te bouwen.

No School is geen school, maar heeft alles te maken met het leren van studenten en gaat over de kracht van creativiteit en het werken en leren van creatievelingen. No School is een toekomstgericht initiatief dat voort is gekomen uit een samenwerking tussen de innovatieve vakscholen Cibap (Zwolle) en SintLucas (Boxtel en Eindhoven). Beide scholen werken van oudsher met de nieuwste technieken en zijn gericht op nieuwe concepten, dit tot hoogste tevredenheid van studenten en medewerkers.

Het doel van No School is om samen met de creatieve industrie nieuwe en onderscheidende leerroutes te initiëren. Dit is noodzakelijk door de sterk veranderende samenleving, waardoor perspectieven telkens veranderen. No School wil het vakonderwijs naar het volgende niveau tillen en gaat voor top beroepsonderwijs voor zowel Nederland als op internationaal gebied. Onderzoeken, experimenteren en daarmee aanjager zijn van een regierol voor de creatieve industrie is het uitgangspunt.

Ben je geïnteresseerd of ken je wellicht geïnteresseerden, meer informatie over No School is te vinden op www.noschool.nl.

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!