Kennisdating

Vraag

In het technische wereldje is het erg belangrijk dat er onderling informatie wordt uitgewisseld, omdat hierdoor nieuwe producten en initiatieven kunnen ontstaan. De vraag die dan ook vanuit de klant kwam was leden van de Kenniskring Brabant en Limburg (KKBL) meer informatie met elkaar te laten delen en deze informatieoverdracht te vergemakkelijken.

Oplossing

Om de kennisoverdracht tussen de leden van de KKBL te vergemakkelijken, kwam Getting Social met het idee om een kennisdatingwebsite te ontwikkelen. Er is een nieuwe website ontwikkeld waarop leden tijdens een netwerkbijeenkomst of bedrijfsbezoek georganiseerd door de KKBL kennisdates kunnen inplannen met anderen aanwezigen. In een lijst kunnen de leden zien wie er bij een evenement op aanwezig staan, en met één druk op de knop kunnen ze vervolgens met iemand uit deze lijst een kennisdate inplannen. Dit maakt het gemakkelijker om met anderen in contact te komen en om hun netwerk te vergroten. Ook is het mogelijk om andere mensen - bijvoorbeeld via LinkedIn - uit te nodigen voor wie men denkt dat een bepaald bedrijfsbezoek interessant is.

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!