RodaDeal

De Vraag

Sponsoren zoeken blijkt vaak lastig te zijn. Bedrijven zijn namelijk steeds minder vaak bereid structureel te sponsoren, omdat het meestal gaat om een vorm van goodwill zonder dat er een verdienste tegenover staat. Toch zijn veel verenigingen voor een groot deel afhankelijk van sponsorinkomsten, zo ook Roda JC Kerkrade. Vandaar dat zij naar een mogelijkheid zochten waardoor het voor bedrijven aantrekkelijker wordt om hen te (blijven) sponsoren.

De Oplossing

RodaDeal is een online platform waarop supporters en ondernemers door het kopen van deals Roda JC kunnen steunen. Op de website kunnen 24/7 deals waarvan de inhoud per dag of week kan verschillen met hoge kortingen worden gekocht. Het idee hierachter is dat lokale ondernemers - van groot tot klein -  deze deals aanbieden. Vervolgens gaat er een percentage van de verkoopprijs als sponsorbedrag naar de betreffende vereniging. Wat is het resultaat? Een vorm van sponsoring waarbij iedereen profiteert: de koper profiteert van een deal tegen een goede prijs, de lokale ondernemer profiteert van meer bekendheid en nieuwe klanten en de betreffende organisatie of vereniging profiteert van een percentage van de verkoopprijs van de deals. Daarnaast worden de lokale ondernemers, consumenten en de vereniging op deze manier meer met elkaar verbonden, zowel online als fysiek.

RodaDeal is gerealiseerd door Matched Media en Getting Social, waarbij Getting Social de technische realisatie voor haar rekening heeft genomen.

 

 

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!