Drupal webdevelopment

Wilt u direct weten wat we kunnen met Drupal?

Back-end webdevelopment

De achterkant van uw website is voor velen onzichtbaar. Het is echter hier, onder de motorkap, waar een goede, snel ladende en makkelijk gevonden website zich onderscheidt van de concurrentie. De ontwikkelaars van Getting Social zorgen ervoor dat al uw wensen op dit gebied uitgevoerd worden.

Front-end webdevelopment

Het ontwikkelen van de buitenkant van uw website is bij Getting Social eveneens in de juiste handen. Uw bezoekers werken met veel verschillende formaten beeldschermen, verschillende merken telefoons en verschillende browsers. Het is ons vak om al deze verschillende gebruikers eenzelfde positieve ervaring te bieden bij het bezoeken van uw website.

Drupal webdevelopment

Deze twee doelstellingen realiseert Getting Social door het gebruik van Drupal, een geavanceerd open source CMS waar op een gemakkelijke manier websites gebouwd kunnen worden. Drupal is flexibel en heeft een breed scala aan "out-of-the-box" mogelijkheden. Door het toevoegen van modules kan de functionaliteit op een gemakkelijke manier precies op maat gemaakt worden. Het systeem kan goed omgaan met security, performance, SEO en usability. Met Drupal als open source CMS zit de klant niet meer vast aan één leverancier (geen "vendor lock-in"). Wanneer zich problemen voordoen met een leverancier, kan worden besloten over te stappen, juist vanwege de transparantie en overzichtelijkheid van Drupal. 

GettingSocial B.V. is lid van de Drupal Assocation

Drupal webdevelopment

 

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!