Online ontmoetingsplekken om offline
activiteiten te versterken! 

Communities
Oplossingen om mensen online met elkaar in contact te laten komen

Een community legt online verbindingen tussen een groep mensen. Dit kunnen selecte groepen zijn, zoals werknemers, maar ook openbare groepen, zoals klanten. Kenmerkend voor communities is dat zij het gevoel van verbondenheid bevorderen, de communicatie (zowel de kwaliteit als de snelheid) bevorderen en zorgen voor feedback. Het biedt mogelijkheden tot co-creatie, samenwerking en kennisdeling. Getting Social helpt u met het beter faciliteren van groepen mensen en deze mensen te betrekken bij en te verbinden aan uw organisatie. 

Doelgroepcommunity

Mensen zijn sociale wezens die niet goed tegen eenzaamheid kunnen. Het is daarom niet vreemd dat we vaak anderen nodig hebben om vooruit te komen; samenwerken. Samenwerkingsverbanden kenmerken zich door onder andere gemeenschappelijke interesses en doelen. Een doelgroepcommunity kan helpen om deze interesses met anderen te delen en de doelen te bereiken. 
Een doelgroepcommunity bestaat uit een groep mensen met gemeenschappelijke kenmerken, die op min of meer vaste basis online bij elkaar komen met het doel om elkaar direct of indirect te helpen in het verwezenlijken van doelen en verwachtingen. Hoe zo’n community precies wordt ingericht, is afhankelijk van de wensen van de klant. Met onze Drupal kennis kunnen wij een doelgroepcommunity exact inrichten zoals de klant dat wil, met als resultaat dat iedere community uniek is. 

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!