Online ontmoetingsplekken om offline
activiteiten te versterken! 

Communities
Oplossingen om mensen online met elkaar in contact te laten komen

Een community legt online verbindingen tussen een groep mensen. Dit kunnen selecte groepen zijn, zoals werknemers, maar ook openbare groepen, zoals klanten. Kenmerkend voor communities is dat zij het gevoel van verbondenheid bevorderen, de communicatie (zowel de kwaliteit als de snelheid) bevorderen en zorgen voor feedback. Het biedt mogelijkheden tot co-creatie, samenwerking en kennisdeling. Getting Social helpt u met het beter faciliteren van groepen mensen en deze mensen te betrekken bij en te verbinden aan uw organisatie. 

Duurzaamheidscommunity

Duurzaam leven is de toekomst!

 

Een duurzame wereld is een wereld waarin de mens, het milieu en de economie in evenwicht zijn. Omdat de aarde onze consumptie op de langere termijn niet meer kan dragen, wordt er vandaag de dag veel aandacht besteed aan duurzaam consumeren. Een duurzaamheidscommunity is er om duurzaam consumeren te stimuleren. Het brengt mensen online met elkaar in contact waardoor men op eenvoudige wijze ge├»nspireerd kan worden en praktische tips op kan doen voor het leiden van een duurzaam leven.  

 

Met onze Drupal kennis kunnen wij een duurzaamheidscommunity exact naar de wensen van onze klanten inrichten. Mogelijkheden waaraan u kunt denken zijn het kunnen plaatsen en reageren op berichten, een forum, een nieuwsfeed en een evenementenkalender. Dit alles met als doel om duurzaamheid te stimuleren.

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!