Online ontmoetingsplekken om offline
activiteiten te versterken! 

Communities
Oplossingen om mensen online met elkaar in contact te laten komen

Een community legt online verbindingen tussen een groep mensen. Dit kunnen selecte groepen zijn, zoals werknemers, maar ook openbare groepen, zoals klanten. Kenmerkend voor communities is dat zij het gevoel van verbondenheid bevorderen, de communicatie (zowel de kwaliteit als de snelheid) bevorderen en zorgen voor feedback. Het biedt mogelijkheden tot co-creatie, samenwerking en kennisdeling. Getting Social helpt u met het beter faciliteren van groepen mensen en deze mensen te betrekken bij en te verbinden aan uw organisatie. 

Gezondheidscommunity

De kloof tussen artsen en patiënten verkleinen

 

De zorg draait om mensen. Mensen die elkaar willen helpen; of dat nu fysiek of mentaal is. Door de veranderende wereld is er behoefte aan online technieken die het zorgproces voor zorgverleners én hulpbehoevenden eenvoudiger maken. Een patientencommunity is een voorbeeld van zo'n online techniek die de kloof tussen artsen en patiënten kleiner maakt.

 

Een patiëntencommunity wordt vaak gebruikt om het dossier van een patiënt voor zowel de patiënt als voor de zorgverleners inzichtelijk te maken; een online patiëntendossier waar de patient en zorgverleners toestemming tot hebben. De patiënt krijgt zo een beter inzicht in de behandelingen die hem of haar te wachten staan en kan via deze community toestemming geven voor de behandelingen. Zorgverleners zijn op deze manier ook altijd up-to-date over de actuele situatie. Met onze kennis van Drupal kan iedere patiëntencommunity naar de wensen van de klant worden ingericht; iedere patiëntencommunity is dan ook uniek. 

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!