Online ontmoetingsplekken om offline
activiteiten te versterken! 

Communities
Oplossingen om mensen online met elkaar in contact te laten komen

Een community legt online verbindingen tussen een groep mensen. Dit kunnen selecte groepen zijn, zoals werknemers, maar ook openbare groepen, zoals klanten. Kenmerkend voor communities is dat zij het gevoel van verbondenheid bevorderen, de communicatie (zowel de kwaliteit als de snelheid) bevorderen en zorgen voor feedback. Het biedt mogelijkheden tot co-creatie, samenwerking en kennisdeling. Getting Social helpt u met het beter faciliteren van groepen mensen en deze mensen te betrekken bij en te verbinden aan uw organisatie. 

Intranet

Een bedrijf is meer dan de som van haar werknemers. De interactie en samenwerking tussen de medewerkers brengt oplossingen naar boven die uw bedrijf efficient en effectief maakt. Een intranet is daarbij een onmisbare schakel die uw medewerkers met elkaar en elkaars kennis en kunde in contact brengt, en faciliteert de samenwerking en kennisdeling.

One size fits all? Zeker niet! Verschillende bedrijven hebben behoefte aan andere mogelijkheden uit onze bibliotheek van bewezen modules, toegespitst op hun eigen processen en behoeften. Door gebruik te maken van modules die hun waarde en kracht al bewezen hebben krijgt u een custom oplossing voor uw bedrijf met de robustheid van een standaardoplossing.

 

 

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!