Online ontmoetingsplekken om offline
activiteiten te versterken! 

Communities
Oplossingen om mensen online met elkaar in contact te laten komen

Een community legt online verbindingen tussen een groep mensen. Dit kunnen selecte groepen zijn, zoals werknemers, maar ook openbare groepen, zoals klanten. Kenmerkend voor communities is dat zij het gevoel van verbondenheid bevorderen, de communicatie (zowel de kwaliteit als de snelheid) bevorderen en zorgen voor feedback. Het biedt mogelijkheden tot co-creatie, samenwerking en kennisdeling. Getting Social helpt u met het beter faciliteren van groepen mensen en deze mensen te betrekken bij en te verbinden aan uw organisatie. 

Jongerencommunity

De jongeren van tegenwoordig zijn opgegroeid met nieuwe communicatiemiddelen en mediatechnologieën zoals internet, Instant Messaging, Ipods, WhatsApp en ga zo maar door. De komst van Facebook en Twitter heeft daarnaast nog eens extra bijgedragen aan een grote online verbondenheid. Het is dan ook niet gek dat op vragen als "Hoe verbind je je jongeren met elkaar?" en "Hoe krijg je jongeren betrokken?" internet het antwoord is. Echter, internet heeft natuurlijk talloze mogelijkheden om jongeren met elkaar te verbinden. Een jongerencommunity is er daar één van. 

Omdat leven in netwerken kenmerkend is voor de huidige generatie jongeren en zij zowel online als offline graag tot een of meerdere groepen behoren, biedt een jongerencommunity de uitkomst. Een jongerencommunity brengt jongeren op een eenvoudige wijze met elkaar in contact en zorgt dat alle leden op de hoogte zijn van het laatste nieuws in de wereld en binnen de vriendenkring. Door de jongeren te verbinden aan een groep gelijkgestemden, kunnen ze dingen met elkaar delen waar ze gepassioneerd over zijn en elkaars leven verrijken. Hoe zo’n community vervolgens precies wordt ingericht is afhankelijk van de wensen van de klant. Mogelijkheden waaraan u kunt denken zijn het kunnen plaatsen en reageren op berichten, een forum, een chatfunctie en een vraag en antwoord mogelijkheid. Dit alles met als doel om de interactie tussen jongeren te bevorderen en hen online met elkaar te verbinden.

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!