Online ontmoetingsplekken om offline
activiteiten te versterken! 

Communities
Oplossingen om mensen online met elkaar in contact te laten komen

Een community legt online verbindingen tussen een groep mensen. Dit kunnen selecte groepen zijn, zoals werknemers, maar ook openbare groepen, zoals klanten. Kenmerkend voor communities is dat zij het gevoel van verbondenheid bevorderen, de communicatie (zowel de kwaliteit als de snelheid) bevorderen en zorgen voor feedback. Het biedt mogelijkheden tot co-creatie, samenwerking en kennisdeling. Getting Social helpt u met het beter faciliteren van groepen mensen en deze mensen te betrekken bij en te verbinden aan uw organisatie. 

Partnercommunity

Voor partners uit een bepaalde sector is het handig - of zelfs noodzakelijk - om contact te onderhouden met collega's uit de betreffende sector. Kennisuitwisseling, samenwerking en het opdoen van nieuwe contacten dragen immers allemaal bij aan de onderlinge en individuele prestaties. 

Een partnercommunity maakt dit alles mogelijk door partners online met elkaar te verbinden. Hoe zo’n community precies wordt ingericht is afhankelijk van de klant. Mogelijkheden waaraan u kunt denken zijn een forum, een chatfunctie, een vraag en antwoord mogelijkheid en het kunnen plaatsen en reageren op berichten. 

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!