Online ontmoetingsplekken om offline
activiteiten te versterken! 

Communities
Oplossingen om mensen online met elkaar in contact te laten komen

Een community legt online verbindingen tussen een groep mensen. Dit kunnen selecte groepen zijn, zoals werknemers, maar ook openbare groepen, zoals klanten. Kenmerkend voor communities is dat zij het gevoel van verbondenheid bevorderen, de communicatie (zowel de kwaliteit als de snelheid) bevorderen en zorgen voor feedback. Het biedt mogelijkheden tot co-creatie, samenwerking en kennisdeling. Getting Social helpt u met het beter faciliteren van groepen mensen en deze mensen te betrekken bij en te verbinden aan uw organisatie. 

Sportcommunity

We hoeven natuurlijk niemand meer te vertellen hoe belangrijk sporten is, maar belangrijk wil niet zeggen dat het ook altijd leuk is. Een sportcommunity biedt de perfecte uitkomst om sporten leuker te maken en dus te stimuleren. Het achterliggende doel is de informatievoorziening tussen sporters te vergemakkelijken. Zo kunnen leden van bijvoorbeeld een bepaalde sportvereniging (of meerdere verenigingen) kennis en ervaring delen, zodat ook anderen hiervan kunnen leren. Daarnaast wordt het gemakkelijker om doelen te stellen en deze ook te bereiken door bijvoorbeeld met anderen af te spreken om te gaan trainen.

Een sportcommunity brengt sporters dus met elkaar in contact en zal het sporten zelf ook bevorderen. De precieze inrichting van de community is afhankelijk van ieders wensen. Mogelijkheden waaraan u kunt denken zijn het kunnen plaatsen en reageren op berichten, een forum, een chatfunctie en een vraag- en antwoordmogelijkheid. 

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!