Online tools voor het genereren 
van meer verkopen!

E-commerce
Oplossingen om geld te verdienen

Een website of webshop heeft als doel het stimuleren van kopen en verkopen. E-commerce is een verzamelnaam voor dit soort transacties die op digitale wijze worden afgehandeld. Ook ondersteunende activiteiten kunnen als onderdeel van E-commerce worden gezien; alles met als doel om meer te (ver)kopen. 

Conversie optimalisatie

Het optimaliseren van het rendement van de website (of een ander platform) wordt conversie optimalisatie genoemd. Conversie optimalisatie is er dus op gericht de conversie op een website te verbeteren en daarmee de omzet te verhogen. Dit kan gedaan worden door het testen van aanpassingen om te zien of deze betere resultaten behalen. 

 

Voordat er daadwerkelijk kan worden gestart met de conversie optimalisatie, is het van belang eerst de doelstellingen te formuleren. Denk hierbij aan vragen als "Wat is het doel van je website?", "Welke acties wil je dat je bezoekers voltooien op je website?" en "Welke vragen heeft je bezoeker?". Als de doelstellingen vaststaan is het zaak om je bezoekers te motiveren zodat deze doelen bereikt kunnen worden. Getting Social helpt u zowel met het formuleren van doelstellingen als met de realisatie ervan. 

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!