Online tools voor het genereren 
van meer verkopen!

E-commerce
Oplossingen om geld te verdienen

Een website of webshop heeft als doel het stimuleren van kopen en verkopen. E-commerce is een verzamelnaam voor dit soort transacties die op digitale wijze worden afgehandeld. Ook ondersteunende activiteiten kunnen als onderdeel van E-commerce worden gezien; alles met als doel om meer te (ver)kopen. 

Videospreekuur

Tijdens een online videospreekuur kunnen belangstellenden anoniem, via een eigen laptop, tablet of smartphone vragen stellen over een bepaald onderwerp. Specialisten beantwoorden alle binnenkomende vragen tijdens dit spreekuur en geven aanvullende achtergrondinformatie. Het videospreekuur is een eigenlijk het tegenovergestelde van een Twitterspreekuur, bij een Twitterspreekuur zit een specialist vaak achter een (anoniem) account van het ziekenhuis en moeten de consumenten via hun openbare profiel vragen stellen. Bij het videospreekuur is de specialist in beeld (en dus authentiek) en kunnen belangstellenden via de tool anoniem vragen stellen.

Een videospreekuur wordt voornamelijk in de zorg gebruikt, maar kan ook in andere sectoren een oplossing zijn om vragen van klanten snel te beantwoorden. 

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!