Online tools voor het genereren 
van meer verkopen!

E-commerce
Oplossingen om geld te verdienen

Een website of webshop heeft als doel het stimuleren van kopen en verkopen. E-commerce is een verzamelnaam voor dit soort transacties die op digitale wijze worden afgehandeld. Ook ondersteunende activiteiten kunnen als onderdeel van E-commerce worden gezien; alles met als doel om meer te (ver)kopen. 

Webshop

Een webshop is een website die speciaal ingericht is om de bezoeker producten of diensten te laten kopen. Meestal wordt op zulke sites een catalogus getoond en bestaat de mogelijkheid om online transacties te verrichten via een beveiligde verbinding.
Wanneer het idee is ontstaan om een webshop te beginnen, moet er met verschillende aspecten rekening gehouden worden. Zo moet de webshop onderscheiden kunnen worden van de concurrentie, moet de webshop klanten trekken, en is online vindbaarheid van belang. Getting Social heeft de experts in huis om te helpen bij de ontwikkeling van uw webshop. Door onze creatieve denkwijzen zijn wij in staat u te helpen met het realiseren van een unieke, op maat gemaakte webshop.

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!