Online diensten om uw werk onder de 
aandacht te brengen bij uw klanten!

Marketing
Oplossingen om onder de aandacht te komen

Tegenwoordig is er zo veel informatie op internet te vinden dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Door deze enorme hoeveelheid informatie is het steeds lastiger om onder de aandacht te komen. Om te zorgen dat uw website of webshop de aandacht trekt en blijft trekken, kunnen er verschillende marketinginstrumenten worden ingezet. Hierbij kunt u denken aan het inzetten van social media, het optimaliseren van uw website in Google door middel van SEO en SEA, online branding en interactieve e-mailmarketing. Dit alles met als doel om zowel het bezoekersaantal als de verkopen te laten stijgen. 

Chief Digital Officer

Getting Social: ook uw partner voor een interim Chief Digital Officer

De uitdagingen en kansen voor het bedrijfsleven in dit digitale tijdperk zijn enorm. Organisaties moeten dan ook erg alert zijn om gelijke tred te houden met de veranderende technologieën en consumentengedrag. Bedrijfsstrategieën moeten naadloos verweven worden met steeds groeiende digitale strategieën die niet alleen het web, maar ook mobiele, sociale, lokale en andere innovatieve uitdagingen die in de toekomst nog gaan ontstaan met elkaar verbinden. Om organisaties te ondersteunen bij deze uitdagingen, zijn bedrijven zijn steeds meer op zoek naar een Chief Digital Officer (CDO), die het volledige scala van digitale strategieën kan overzien en kan vertalen in innovatie ontwikkelingen.

Vaak is het niet nodig om een fulltime Chief Digital Officer binnen te halen, maar is juist (tijdelijke) ondersteuning van buitenaf de oplossing om inzicht te krijgen in de digitale uitdagingen en de bijbehorende digitale oplossingen. De professionals (digitale talenten) bij Getting Social hebben niet alleen ervaring met het ontwikkelen van digitale strategieën in diverse sectoren, maar ook met het realiseren van de oplossingen. Door ons werk zijn we dagelijks bezig met de nieuwste digitale ontwikkelingen en kunnen we samen met de klant de optimale combinaties vinden waardoor organisaties weer digital proof zijn. Tijdens de eerste intensieve samenwerking zorgen we ervoor dat de organisatie weer digitaal up-to-date is, daarna gaan we periodiek met elkaar in conclaaf om er ook voor te zorgen dat de organisatie voor op blijft lopen.

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!