Online diensten om uw werk onder de 
aandacht te brengen bij uw klanten!

Marketing
Oplossingen om onder de aandacht te komen

Tegenwoordig is er zo veel informatie op internet te vinden dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Door deze enorme hoeveelheid informatie is het steeds lastiger om onder de aandacht te komen. Om te zorgen dat uw website of webshop de aandacht trekt en blijft trekken, kunnen er verschillende marketinginstrumenten worden ingezet. Hierbij kunt u denken aan het inzetten van social media, het optimaliseren van uw website in Google door middel van SEO en SEA, online branding en interactieve e-mailmarketing. Dit alles met als doel om zowel het bezoekersaantal als de verkopen te laten stijgen. 

Content generator

Informatie zoeken op het World Wide Web

Het internet staat boordevol met informatie. Gelukkig bestaan er zoekmachines die ons helpen om de juiste informatie te kunnen vinden: op basis van keywords die u ingeeft, filtert de zoekmachine relevante documenten uit het World Wide Web. Het nadeel van zoekmachines is dat uzelf degene bent die moeite moet doen om informatie te vinden. Dit kan gemakkelijker, namelijk met behulp van een content generator.
Een content generator doet in principe hetzelfde als een zoekmachine; het filtert op basis van keywords documenten uit het World Wide Web. Het verschil is echter dat u hier zelf geen moeite voor hoeft te doen. Door eenmalig de keywords aan te geven, wordt er continu nieuw geplaatste content opgehaald die voldoet aan de vooraf aangegeven keywords/thema’s. Door een content generator op een slimme manier in te zetten en te koppelen, kunt u met weinig tijd en moeite de informatie ophalen die voor u relevant is en hergebruiken.

De voordelen van een content generator

Los van het feit dat een content generator u tijd en moeite bespaard, is er nog een groot voordeel. Als content beheerder kunt u namelijk zelf aangeven of u de opgehaalde artikelen interessant vindt. Indien dit het geval is en u dat aangeeft, kunnen de artikelen direct worden geplaatst op uw website. Door ook andere content te gebruiken in plaats van alleen eigen content wordt een platform rijker en zal er meer verkeer op de website komen. Een content generator is dus positief voor uw online marketing.

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!