Online diensten om uw werk onder de 
aandacht te brengen bij uw klanten!

Marketing
Oplossingen om onder de aandacht te komen

Tegenwoordig is er zo veel informatie op internet te vinden dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Door deze enorme hoeveelheid informatie is het steeds lastiger om onder de aandacht te komen. Om te zorgen dat uw website of webshop de aandacht trekt en blijft trekken, kunnen er verschillende marketinginstrumenten worden ingezet. Hierbij kunt u denken aan het inzetten van social media, het optimaliseren van uw website in Google door middel van SEO en SEA, online branding en interactieve e-mailmarketing. Dit alles met als doel om zowel het bezoekersaantal als de verkopen te laten stijgen. 

E-mail Marketing

E-mail is nog altijd het meest gelezen medium op internet. Door e-mail slim in te zetten en te combineren en integreren met social media ontstaat een concrete oplossing om uw doelgroep direct aan te spreken.

Mailchimp als nieuwsbrief tool

Voor (onze) e-mailmarketing werken wij met Mailchimp; een erg gebruiksvriendelijk systeem voor uw e-mailmarketing. Getting Social helpt u met het realiseren van dit systeem en zorgt er ook voor dat u in staat bent om met dit systeem te werken. Met Mailchimp heeft u altijd zelf het roer in handen, heeft u inzicht in het systeem en zijn de resultaten meetbaar omdat u precies kunt volgen wat populair is, wat wel of niet gelezen wordt en hoe vaak iets geopend wordt.

 

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!