Online diensten om uw werk onder de 
aandacht te brengen bij uw klanten!

Marketing
Oplossingen om onder de aandacht te komen

Tegenwoordig is er zo veel informatie op internet te vinden dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Door deze enorme hoeveelheid informatie is het steeds lastiger om onder de aandacht te komen. Om te zorgen dat uw website of webshop de aandacht trekt en blijft trekken, kunnen er verschillende marketinginstrumenten worden ingezet. Hierbij kunt u denken aan het inzetten van social media, het optimaliseren van uw website in Google door middel van SEO en SEA, online branding en interactieve e-mailmarketing. Dit alles met als doel om zowel het bezoekersaantal als de verkopen te laten stijgen. 

Leadgeneratie

Getting Social brengt u onder de aandacht!

Een prachtige website, maar geen bezoekers? Wel bezoekers, maar geen aankopen? Doordat er in Nederland meer Nederlandstalige websites dan inwoners zijn, zijn dit veel voorkomende problemen. Tegenwoordig beschikt men namelijk over een hele hoop online informatie waardoor het een grote uitdaging is om online kwalitatieve leads te genereren. Omdat het genereren van kwalitatieve leads veel tijd en kennis kost, komt dit bij bedrijven vaak op een laag pitje te staan. Dit is echter onterecht, want meer leads kunnen meer conversie opleveren.

 

Getting Social helpt u daarom om op professionele wijze onder de aandacht te komen. Door een juiste combinatie van adverteren, social media, nieuwsbrieven en diverse anderen online mogelijkheden helpen wij u bij het scoren van relevante leads. Leads die u daadwerkelijk iets op kunnen leveren! Deze dienst bieden we ook aan in no cure no pay. Hierbij gaan wij de uitdaging aan om achteraf per kwalitatieve lead betaald te worden.  

 

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!