Online diensten om uw werk onder de 
aandacht te brengen bij uw klanten!

Marketing
Oplossingen om onder de aandacht te komen

Tegenwoordig is er zo veel informatie op internet te vinden dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Door deze enorme hoeveelheid informatie is het steeds lastiger om onder de aandacht te komen. Om te zorgen dat uw website of webshop de aandacht trekt en blijft trekken, kunnen er verschillende marketinginstrumenten worden ingezet. Hierbij kunt u denken aan het inzetten van social media, het optimaliseren van uw website in Google door middel van SEO en SEA, online branding en interactieve e-mailmarketing. Dit alles met als doel om zowel het bezoekersaantal als de verkopen te laten stijgen. 

Social media workshops

Workshops zijn voor Getting Social belangrijke instrumenten om kennis over social media, internet, online marketing en andere aandachtsgebieden van Getting Social over te dragen. Workshops worden gegeven voor bedrijven (incompany workshops) maar ook voor branche verenigingen, MKB-ers, en ondernemers verenigingen. Voor een workshop over social media bent u bij ons dus aan het juiste adres. 

Bij Getting Social beginnen we onze workshops vaak met het behandelen van de basiskennis. Wanneer u hier al over beschikt, zal een diepgaandere workshop volgen, waarbij u als klant bepaalt welke sociale media aan bod moeten komen en wat u wilt leren. U kunt zich inschrijven voor diverse workshops via de volgende pagina: http://www.gettingsocial.nl/formulier/workshops-sociale-media

 

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!