Online diensten om uw werk onder de 
aandacht te brengen bij uw klanten!

Marketing
Oplossingen om onder de aandacht te komen

Tegenwoordig is er zo veel informatie op internet te vinden dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Door deze enorme hoeveelheid informatie is het steeds lastiger om onder de aandacht te komen. Om te zorgen dat uw website of webshop de aandacht trekt en blijft trekken, kunnen er verschillende marketinginstrumenten worden ingezet. Hierbij kunt u denken aan het inzetten van social media, het optimaliseren van uw website in Google door middel van SEO en SEA, online branding en interactieve e-mailmarketing. Dit alles met als doel om zowel het bezoekersaantal als de verkopen te laten stijgen. 

Webshop optimalisatie

Alleen bezoekers zijn niet voldoende 

 

Veel bezoekers op je website is één, maar veel verkopen is natuurlijk twee. Om verkopen te stimuleren zult u klanten moeten overtuigen om een product in uw webshop te bestellen. Dit is helaas lastiger dan gedacht, zeker met het oog gericht op de concurrentie. Belangrijke punten die de doorslag kunnen geven voor het doen van een aankoop zijn de betrouwbaarheid, de producten en de prijs. Maar wat nu als u dit voor elkaar heeft en de bestellingen nog steeds niet binnenkomen? Uw webshop bevat dan te weinig verkoopkracht.

 

Een succesformule begint met een strategie

 

Om hier verandering in te brengen, doet Getting Social aan webshop optimalisatie. Samen met de klant stellen we doelen op die de webshop moet behalen. Vervolgens worden er strategieën bedacht en worden deze aan de webshop gekoppeld om het aantal verkopen van de webshop te verhogen. Hierbij kunt u denken aan het inzetten van online marketinginstrumenten zoals zoekmachine optimalisatie, maar ook aan het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid door E-commerce applicaties. 

 

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!