De digitale toegangspoort naar de
informatie die uw klant zoekt!

Portals
Oplossingen om informatie te delen

Een portal is letterlijk de poort naar een verzamelplek van informatie. Vanuit deze verzamelplek wordt vaak doorgelinkt naar andere plekken waar informatie te vinden is, bijvoorbeeld websites. Het doel hiervan is dat een internetgebruiker via zo'n portal allerlei informatie kan vinden op het internet. Een portal is daarom te vergelijken met een startpagina en is zeer geschikt om informatie - met welk doel dan ook - te verspreiden en/of onder de aandacht te brengen. 

Benchmark platform

Benchmark, ook wel referentiekader genoemd in het Nederlands, is het systematisch onderzoek doen naar de prestaties en onderliggende processen van apparaten, systemen of organisaties, zodat deze met elkaar vergeleken kunnen worden. Hierdoor kan gekeken worden of de prestaties beter, slechter of even goed zijn als de prestaties van referentiegroepen. Benchmarking is een goede manier voor organisaties om van elkaar te leren, verantwoording af te leggen, processen te veranderen en toezicht te vergemakkelijken.

Benchmarking gebeurd aan de hand van vragenlijsten die worden uitgezet en het analyseren van de data. Een benchmark platform stelt mensen in staat om zelf (voor iedere benchmark) vragenlijsten te kunnen creƫren. Nadat de resultaten geanalyseerd zijn, kunnen deze via de resultatenmodule getoond worden. De resultatenmodule vergelijkt de resultaten op allerlei verschillende manieren met die van de referentiegroep. Zo wordt er een goed beeld geschetst van de prestaties van een organisatie.

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!