De digitale toegangspoort naar de
informatie die uw klant zoekt!

Portals
Oplossingen om informatie te delen

Een portal is letterlijk de poort naar een verzamelplek van informatie. Vanuit deze verzamelplek wordt vaak doorgelinkt naar andere plekken waar informatie te vinden is, bijvoorbeeld websites. Het doel hiervan is dat een internetgebruiker via zo'n portal allerlei informatie kan vinden op het internet. Een portal is daarom te vergelijken met een startpagina en is zeer geschikt om informatie - met welk doel dan ook - te verspreiden en/of onder de aandacht te brengen. 

Consumentenportal

Consumenten vormen de basis voor iedere winkel; zonder consumenten heeft een winkel geen bestaan. Vanwege de hoge concurrentie is het vandaag de dag erg belangrijk om deze consumenten aan je bedrijf te binden, bijvoorbeeld door consumenten toegang te geven tot up-to-date informatie romdom je bedrijf. Dit kan met behulp van een consumentenportal. Een consumentenportal kunt u zien als een proactieve informatievoorziening met voordelen voor consumenten én bedrijven. Met behulp van de portal kunnen consumenten snel en eenvoudig de laatste stand van zaken inzien, informatie is makkelijk in te zien en doordat de portal mensen steeds beter leert kennen, kan de dienstverlening op hun persoonlijke situatie worden afgestemd. 

 

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!