De digitale toegangspoort naar de
informatie die uw klant zoekt!

Portals
Oplossingen om informatie te delen

Een portal is letterlijk de poort naar een verzamelplek van informatie. Vanuit deze verzamelplek wordt vaak doorgelinkt naar andere plekken waar informatie te vinden is, bijvoorbeeld websites. Het doel hiervan is dat een internetgebruiker via zo'n portal allerlei informatie kan vinden op het internet. Een portal is daarom te vergelijken met een startpagina en is zeer geschikt om informatie - met welk doel dan ook - te verspreiden en/of onder de aandacht te brengen. 

Evenementenportal

Talloze soorten evenementen zijn er vandaag de dag op het internet te vinden. Een bezoekje aan het theater, een beurs, een festival; er is altijd wel iets te doen wanneer u hier behoefte aan hebt. Toch blijkt het vinden van evenementen die specifiek bij uw wensen aansluiten lastig te zijn, grofweg omdat het aanbod te groot is. Een evenementenportal biedt hiervoor de oplossing. 
Een evenementenportal filtert de evenementen waar u om vraagt uit het grote aanbod op basis van van tevoren aangegeven criteria. Voorbeelden van criteria zijn prijs, plaats, afstand, genre, dag en leeftijd. De gebruiker kan door middel van deze criteria aangeven naar wat voor evenement hij of zij op zoek is, bijvoorbeeld: ik ben op zoek naar een gratis evenement op zondag in Amsterdam dat met muziek te maken heeft. Een evenenmentenportal is dus niets anders dan een persoonlijke evenementenagenda. 

Voor wie is een evenementenportal interessant?

- Gebruikers; een evenementenportal geeft suggesties op basis van uw eigen wensen.
- Organisatoren; wanneer u een evenement organiseert waaronder meerdere evenementen vallen kunt u deze overzichtelijk weergeven met behulp van een evenementenportal. 
Gemeenten; voor gemeenten is een evenementenportal uitermate geschikt om bewoners en bezoekers op de hoogte te brengen van de activiteiten in de gemeente.

 

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!