De digitale toegangspoort naar de
informatie die uw klant zoekt!

Portals
Oplossingen om informatie te delen

Een portal is letterlijk de poort naar een verzamelplek van informatie. Vanuit deze verzamelplek wordt vaak doorgelinkt naar andere plekken waar informatie te vinden is, bijvoorbeeld websites. Het doel hiervan is dat een internetgebruiker via zo'n portal allerlei informatie kan vinden op het internet. Een portal is daarom te vergelijken met een startpagina en is zeer geschikt om informatie - met welk doel dan ook - te verspreiden en/of onder de aandacht te brengen. 

Kennisportal

De kwaliteit van kennis is de basis van succes

Organisaties worden steeds kennisintensiever; mederwerkers leren sneller en verhogen continu hun kennisniveau. Om te voorkomen dat slechts één of enkele personen over deze kennis beschikken, is het delen van kennis essentieel. Een snellere groei van een organisatie is een resultaat dat met kennisdeling gepaard kan gaan. Voor het vergemakkelijken en bevorderen van kennisdeling kan een kennisportal gebruikt worden. Het doel van een kennisportal is dat de gebruiker snel en gemakkelijk betrouwbare informatie kan vinden over een bepaald onderwerp. 

 

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!