De digitale toegangspoort naar de
informatie die uw klant zoekt!

Portals
Oplossingen om informatie te delen

Een portal is letterlijk de poort naar een verzamelplek van informatie. Vanuit deze verzamelplek wordt vaak doorgelinkt naar andere plekken waar informatie te vinden is, bijvoorbeeld websites. Het doel hiervan is dat een internetgebruiker via zo'n portal allerlei informatie kan vinden op het internet. Een portal is daarom te vergelijken met een startpagina en is zeer geschikt om informatie - met welk doel dan ook - te verspreiden en/of onder de aandacht te brengen. 

Multi-sided portal

Multi-sided portals brengen twee of meer verschillende, maar onderling afhankelijke groepen klanten, bij elkaar. Het is een portal dat alleen van waarde is voor een groep klanten als er ook andere groepen klanten aanwezig zijn. Bij een multi-sided portal kun je denken aan een platform waar producten op worden gezet die er vervolgens door een andere groep af worden gehaald, bijvoorbeeld door middel van een download. Een multi-sided portal heeft dan ook een commercieel doel. 

 

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!