Wij helpen u met:

Het realiseren van een digitaal product waarmee u uw doelstellingen sneller en beter kan realiseren. Met onze onze out-of-the-box denkwijze vertalen wij uw wensen in concrete online oplossingen.

Webdesign

Het design van uw website moet aansluiten bij de doelstellingen en de uitstraling van uw organisatie of bedrijf. Getting Social gaat met u aan de slag om een design te creëren dat aansluit bij de beleveniswereld van uw bezoeker en (potentiële) klanten. 

Direct indruk maken

Een website heeft slechts enkele seconden om een bezoeker te interesseren voor de site. Webdesign vormt voor een groot deel de eerste online indruk. Het bepaalt het beeld dat uw bezoekers krijgen van uw bedrijf of instelling. Hiermee is het een online visitekaartje en is het dus van belang dat de uitstraling en het uiterlijk van uw website past bij hoe u zich als bedrijf of organisatie presenteert. Een goede eerste indruk, en een positieve online ervaring zorgt ervoor dat bezoekers gestimuleerd worden om terug te keren en eventueel een conversie te voltooien.

Getting Social heeft de expertise in huis

Getting Social weet wat het inhoud om een mooie en inspirerende website te creëren, waarin een aantrekkelijk design wordt gecombineerd met onze expertise in internetmarketing. De designers van Getting Social ontwerpen het design niet alleen; uw input is van groot belang om een design te creëren naar uw wens. Met onze ervaring in en onze frisse blik op design, leveren we een website die geschikt is voor uw bedrijf of instelling. Het ontwerpen van websites die bezoekers raken, ontwikkeld met zowel de gebruiker als de bedrijfsdoelstellingen in het achterhoofd, is onze passie.

"Een realistisch idee om de geformuleerde doelstellingen te behalen"

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!