Wij helpen u met:

Het realiseren van een digitaal product waarmee u uw doelstellingen sneller en beter kan realiseren. Met onze onze out-of-the-box denkwijze vertalen wij uw wensen in concrete online oplossingen.

Social Business

Na een goed gesprek en doorsparren hebben we het doel helder op tafel. Maar hoe gaan we met elkaar dit doel bereiken? Tijdens een brainstormsessie waar de ideeën over tafel vliegen is geen enkel idee te gek en gaan we samen met u bepalen welke social media oplossingen voor u van toepassing kunnen zijn. Standaard oplossingen kennen we niet. In de slideshare met toelichting hieronder, wordt social business op een beknopte manier uitgelegd.

Wat is social business?

Social business is niet alleen het gebruik maken van sociale netwerken binnen uw bedrijf of organisatie: dit is slechts een onderdeel ervan. Social business is het verbinden van mensen aan uw organisatie. Dit kan worden gerealiseerd door bruggen te bouwen tussen de interne en externe organisatie, en ervoor te zorgen dat de boodschap op de juiste plek terecht komt. 

Minder werken, meer verdienen!

Het toepassen van social business op uw interne organisatie leidt tot tijdsbesparing, meer motivatie en kennisdeling. Social business toepassen op uw externe organisatie zorgt voor naamsbekendheid, meer conversie en vooruitgang. Een combinatie van deze twee resulteert in minder werken, maar meer verdienen!

De Getting Social aanpak

Getting Social gaat uit van vijf basisprincipes voor het toepassen van social business, de 5P aanpak: plan, positie, platform, personen en presentatie. Samen met u zullen wij deze vijf aspecten invullen op de manier die bij uw bedrijf past, zodat optimaal rendement wordt behaald.

''Mooi design gecombineerd met functionaliteit"

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!