Wij helpen u met:

Het realiseren van een digitaal product waarmee u uw doelstellingen sneller en beter kan realiseren. Met onze onze out-of-the-box denkwijze vertalen wij uw wensen in concrete online oplossingen.

De kenmerken van Drupal

Snelle ontwikkeling

Drupal biedt "out-of-de-box" ondersteuning voor veel voorkomende business requirements. Hierbij kunt u denken aan gebruikersrollen met diverse rechten, reactiemogelijkheid bij content, eenvoudig plaatsen van content, een geïntegreerde oplossing en een flexibele menu-indeling. Voor vrijwel alle andere businesswensen (integratie met sociale netwerken, workflows, multi-sites) biedt de community een oplossing, doordat er ruim 6000 modules gratis te downloaden en gebruiken zijn voor de meest uiteenlopende wensen. Door het grote aanbod van community-modules kan heel snel resultaat worden bereikt zonder (of met een minimale hoeveelheid) maatwerk. 

Geen licentiekosten

Drupal is Open Source en valt onder het licentiemodule GPL. Wat betekent dat iedereen vrij is om het te downloaden, te delen met anderen en zo ook weer aan het project bij kan dragen. Drupal is geen bedrijf, maar een vereniging, en kent daarom geen licentiemodel. 

Hoge performance

Door de ingebouwde cachingoptimalisatie hoeft een pagina niet telkens opnieuw opgebouwd te worden door de webserver. Hiermee is de performance van Drupal - vooral voor anonieme bezoekers - zeer goed. Daarnaast zijn er vele optimalisatiemogelijkheden waarmee de standaardcaching nog kan worden verbeterd. Door extra uitbreidingen als Varnish, Memcache en Boost kunnen websites ondersteund door Drupal zonder problemen vele miljoenen bezoekers per dag afhandelen.

Eenvoudig in gebruik

Drupal kent een rechtensysteem dat ervoor zorgt dat een gebruiker alleen de links en content kan zien die hij mag zien. Zo ziet de beheerinterface van de websitebeheerder er anders uit dan die van een contentbeheerder. De contentbeheerder ziet alleen maar menu-items die van toepassing zijn op pagina's en reacties op de website, terwijl de websitebeheerder ook mogelijkheden heeft om de structuur van de website te veranderen en bijvoorbeeld gebruikers te beheren. Daarnaast ondersteunt Drupal tientallen WYSIWYG editors, waarmee het beheren van teksten even gemakkelijk gaat als in elke andere tekstverwerker. Drupal kan voor de beheeromgeving een andere lay-out gebruiken dan voor de website zelf, zodat de beheerders voor het aanmaken van content alleen de tools en menuknoppen zien die zij nodig hebben.

Getting Social en Drupal

Getting Social maakt gebruik van Drupal om de klant veel mogelijkheden te kunnen bieden. Mooi design wordt gecombineerd met expertise in internetmarketing.  Met onze ervaring in en onze frisse blik op design, strategie en marketing, leveren we creatieve internetoplossingen die écht werken. Het ontwerpen van websites die bezoekers raken, ontwikkeld met zowel de gebruiker als de bedrijfsdoelstellingen in het achterhoofd, is onze passie.

“Drupal; overal een oplossing voor” 

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!