Wij helpen u met:

Het realiseren van een digitaal product waarmee u uw doelstellingen sneller en beter kan realiseren. Met onze onze out-of-the-box denkwijze vertalen wij uw wensen in concrete online oplossingen.

Linkbuilding

SEO linkbuilding wordt gezien als een van de meest noodzakelijke factoren in het ontwikkelen van een online marketingcampagne, en dat lijkt voorlopig nog zo te blijven. Door het opnemen van linkbuilding services in uw SEO strategie, biedt u uw bedrijf of instelling effectief aan, direct aan uw klanten. Getting Social verzorgt graag de linkbuilding van uw website. 

Wat is SEO linkbuilding?

Linkbuilding is het ontwerpen en bouwen van relevante links van gezaghebbende websites, om voor de doelgroep de relevantie van de site te verhogen en om ervoor te zorgen dat de website vaker wordt doorzocht en geïndexeerd door zoekmachines. Door gerichte links van relevante sites, zal een effectieve linkbuilding strategie een gezaghebbende website ontwikkelen. Dit zal resulteren in hogere bezoekersaantallen en meer conversie. Een goed gestructureerde en ingevoerde linkbuilding kan essentieel zijn voor het verkrijgen van een hogere rang in Google's zoekresultaten. 

De Penguin update

Eerder in 2012 lanceerde Google de Penguin update, welke websites 'bestraft' voor off-page factoren. Het is zeer waarschijnlijk dat een website een aantal van deze factoren bevat in het backlink profiel. Daarom is het meer essentieel dan ooit dat websites backlinks halen uit een breed scala aan bronnen, zoals directories, social bookmarks, content marketing, etc. Dit, gecombineerd met diverse ankerteksten die uit deze links volgen, vertelt aan Google dat u niet de intentie heeft om uw backlink profiel te manipuleren, om op die manier hoger te scoren op uw zoekwoorden. 

Onze linkbuilding service

Bij Getting Social hebben we uitgebreide kennis over hoe we een effectieve SEO linkbuilding campagne voor onze klanten ontwikkelen. Onze linkbuilding service zal het aantal relevante links naar uw website verhogen. De links die wij bouwen komen uit veel verschillende bronnen, waardoor uw site een natuurlijk link profiel bevat en daardoor hoger zal scoren op de zoekresultatenpagina's. Uw naamsbekendheid zal hiermee vergroten en er zal meer internetverkeer plaatsvinden op uw website.

“Wat is een mooie website zonder bezoekers?” 

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!