Wij helpen u met:

Het realiseren van een digitaal product waarmee u uw doelstellingen sneller en beter kan realiseren. Met onze onze out-of-the-box denkwijze vertalen wij uw wensen in concrete online oplossingen.

Bewustwording

Online mogelijkheden ontdekken

Bij veel bedrijven is er de overtuiging dat er iets moet gebeuren op het gebied van online marketing, sociale media en internet, maar is het nog onbekend terrein. Door met u te sparren, ideeën te genereren en beeldende voorbeelden te laten zien, zorgt Getting Social ervoor dat u stap voor stap kennis maakt met de online mogelijkheden. Wij wijzen u op de kansen, en uit verschillende voorbeelden laten we zien waar de winst te behalen is. Getting Social zoekt en ontwikkelt maatwerk oplossingen die bij u en uw klanten passen, nooit kant-en-klaar, altijd onconventioneel. Door u en uw medewerkers te trainen, creëren we intern draagvlak en geven we ons enthousiasme door aan de mensen die ermee moeten werken. Zo bent en blijft u in gesprek met uw klanten! 

Online profilering: een continu proces

Wij geloven sterk in de oneindigheid van het proces en blijven in ontwikkeling. Vandaag is het Facebook, maar morgen is er misschien weer een nieuw sociaal netwerk. Samen met u blijven we regelmatig brainstormen over nieuwe ontwikkelingen. U hoeft zelf de ontwikkelingen niet bij te houden, dat doen wij voor u. Wij verzorgen uw online activiteiten, maar wel altijd op een transparante manier. Dat houdt in dat we niet alleen de uitvoering doen, maar ook onze kennis met u delen zodat u ook online op eigen benen leert staan. Wij werken met onze klanten op basis van vertrouwen, openheid van zaken en duidelijke communicatie. 

"Eerst het doel, dan de tool"

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!