Wij helpen u met:

Het realiseren van een digitaal product waarmee u uw doelstellingen sneller en beter kan realiseren. Met onze onze out-of-the-box denkwijze vertalen wij uw wensen in concrete online oplossingen.

Strategiesessie

"Eerst het doel, dan de tool"

Om weer terug te komen op ons credo "Eerst het doel, dan de tool": een uitgedachte strategie is het begin van een succesvol concept. Elke organisatie en elk bedrijf is uniek en heeft een ander doel. Daarom verdient iedere klant een andere aanpak, een andere strategie en andere creatieve oplossingen. We zullen in een samenwerking dan ook altijd eerst beginnen met een oriënterend kennismakingsgesprek, om daarna een plan van aanpak te ontwikkelen. 

Kennismaking met uw onderneming

De eerste stap die we zetten is samen om de tafel gaan zitten om uw business te kunnen begrijpen. Dit doen we om de brug te kunnen vormen tussen het nieuwe ondernemen en uw bestaande organisatie. De oriëntatie is namelijk essentieel voor de opzet van een gepaste strategie. Vervolgens ontwikkelen we samen met u een strategie, tactieken en oplossingen die van meerwaarde zijn voor uw onderneming. We zullen naar aanleiding van het gesprek een plan van aanpak opstellen. Dit plan kan onder andere bevatten: de gestelde doelen, adviezen over de techniek die gebruikt kan gaan worden, een projectplanning, de teamleden die voor u aan de slag gaan, een financieel voorstel, verwachtingen en kansen op verdere ontwikkeling. Getting Social streeft ernaar zo transparant mogelijk te zijn: we geven u graag uitgebreid uitleg over waarom we wat doen en over de tools die we willen gebruiken. 

"Eerst het doel, dan de tool"

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!